Jogi nyilatkozat

  A „VÉDETTSÉG” Egyesület minden ésszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a weboldalain közölt információk pontosak legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a „VÉDETTSÉG” Egyesület sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A „VÉDETTSÉG” Egyesület nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A www.vedettseg.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége, az abból származó esetleges hátrányos következményeket, károkat maga viseli, ezekért a „VÉDETTSÉG” Egyesületet semmiféle felelősség nem terheli.

  A „VÉDETTSÉG” Egyesület weboldalai tartalmaznak linkeket, melyekkel más szolgáltatók internetes oldalai érhetők el. A linkek által elérhető oldalakon található információk helyességét, teljességét és pontosságát nem vizsgálta az Egyesület, ezért ezen információk felhasználásából eredő károkért semmiféle felelősséget nem vállal, ezért semmiféle felelősség nem terheli.

A rendelkezésre bocsátott információk használata

  Az oldalainkon rendelkezésre bocsátott valamennyi információ használata csak teljes formában, tehát kiegészítések vagy kihúzások nélkül és a forrás megjelölésével, a megfelelő hivatkozásával ellátva, csakis személyes és pusztán információs célokra engedélyezett.

E weboldal használatát és a hozzáférést a magyar törvények szabályozzák.

Top